Чергова зустріч здобувачів вищої освіти зі стейкхолдерами

Чергова екскурсія здобувачів вищої освіти
16.03.2021
НПП кафедри пройшли чергове навчання
05.05.2021
Show all

Чергова зустріч здобувачів вищої освіти зі стейкхолдерами

6 квітня 2021 року директор Чернігівського міського центру з надання БВПД Володимир Бобруйко спільно з директором Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Іриною Протченко провели он-лайн зустріч з студентами юридичного факультету Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» (освітні програми Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога) та Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)).

Під час зустрічі майбутніх юристів проінформували про систему, порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, порядок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для пільгових категорій населення.

Особливу увагу було акцентовано на дотриманні прав людини під час затримання, організації роботи адвокатів центрів надання безоплатної правової допомоги, а також на можливості отримання практичних навичок консультування в ході волонтерської роботи здобувачів вищої освіти у центрах безоплатної правової допомоги.

На прикладах, були зазначені найбільш актуальні типові питання, з якими звертаються громадяни за отриманням безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснено шляхи вирішення відповідних проблемних питань.

Вдячні за плідну співпрацю!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *