Підписання Меморандуму про співпрацю із Громадською спілкою

Кураторська година
02.12.2020
Круглий стіл «Реалізація державної антикорупційної політики Пенсійним Фондом України та його органами».
11.12.2020
Show all

Підписання Меморандуму про співпрацю із Громадською спілкою

Сьогодні, 8.12.2020 року, для юридичної клініки «Adiutorium» Національного університету «Чернігівська політехніка» відбулася важлива подія – підписання Меморандуму про співпрацю із Громадською спілкою

Освітній дім прав людини в Чернігові / Human Rights House in Chernihiv. Співпраця юридичної клініки «Adiutorium» та Громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові», що заснована на принципах соціального партнерства, відкритості та прозорості діяльності, спрямована на активну участь у освіті та просвітництві в сфері прав людини, наданні правової допомоги, проведенні моніторингу дотримання прав людини, а також спільних адвокаційних кампаній.

Підписання Меморандуму відкриває великі можливості для здобувачів вищої освіти спеціальності «Право», які навчаються за освітніми програмами: «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», «Цивільна та господарська юстиція ( Суд. Нотаріат. Правова допомога)» та «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)», в поглибленні знань в сфері прав людини та наданні правової допомоги особам, які потребують та обмежені у доступі до такої допомоги.

Дякуємо за надану можливість такої співпраці!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *